Master of Business Administration, Dutch MBA Studies Search and Dutch MBA Institutes| HogeschoolStudie.nl
Master of Business Administration Selecteren

Er zijn verschillende soorten MBA opleidingen in Nederland welke verzorgd worden door allerlei Onderwijsinstituten. Van gangbare Hogescholen, de gewone universiteiten tot specifieke Business School. Zulke Business Scholen kunnen een onderdeel van Hogescholen of Universiteiten zijn.
Er zijn Initiele en Post_Initiele Business Administration opleidingen. Deze in Nederlands geheten, Bedrijfskunde opleidingen hebben verschillende soorten vereisten zoals beschreven in de linker kolom onder het kopjeMBA
Vul in de onderstaande zoek veld een opleiding of studie in waar je geinteresseerd bent. Of klik op de alfabet daaronder om te browsen naar een opleiding.

Business Opleiding of StudieRichting Zoeken

Onderstaande variaties in Bedrijfskunde Opleidingen kan je vinden:
- Initiele HBO Bedrijfskunde/Business,
- Initiele WO Bedrijfskunde/Business,
- Post-Initiele HBO Bedrijfskunde/Business,
- Post-Initiele WO Bedrijfskunde/Business,
- Post-Initiele Executive Master.

Particuliere en Post-Initiele Master opleidingen vragen een instellingscollegegeld, terwijl een reguliere voltijdse overheidsbekostigde bedrijfskunde opleiding een standaard Collegegeld vragen voor hun opleiding.

Zoek optie: 6 - Enkele dagen tot 18 mnd Post-Initiele Executive Master

Access denied for user 'u18915p14102'@'localhost' (using password: NO)